Támogatottak

Sport
2020-ban száz tehetséges fiatal sportolót díjazott a MOL Alapítvány összesen 32 millió forint értékben.  Ismerkedjen meg néhány támogatottunkkal részletesebben!
fqwgdj1fdv_sport.jpg
Művészet-Tudomány
A MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriájában 2020-ban 59 fiatal művész és tudós nyerte el a kuratórium támogatását, ami idén közel 19 millió Forint szétosztását jelentette. Ismerkedjen meg részletesebben néhány idei támogatottunkkal!
tehetsegtamogato.jpg
Helyi közösségek

A helyi közösség a társadalmi összefogás és a szolidaritás megnyilvánulásának alapsejtje. Sokszínű tevékenységének támogatását fontosnak tartjuk. Támogatásainkra azok a civil szervezetek pályázhatnak, amelyek a helyi közösségeket erősítik és az egy településen vagy városrészben élő emberek életét közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik. A 2018-ban először meghirdetett program keretében 40 civil szervezet nyert el 20 millió forintos támogatást.

helyikozosseg.jpg
Mester-M Díjazottak

A Mester-M Díjjal olyan tanárok és edzők példaértékű munkáját ismeri el a MOL Alapítvány kuratóriuma, akik eddigi pályafutásuk során sokat tettek a fiatal tehetségek felfedezéséért. Évente 10 pedagógus nyeri el a díjat nyílt jelölések alapján.

mesterm.jpg
Gyermekegészségügy

2020-ben a MOL Gyermekgyógyító Program keretében 34 nonprofit szervezet élmény- és művészetterápiás programja részesült több mint 45,3 millió forint támogatásban. Ismerkedjen meg néhány támogatottunkkal részletesebben!

gyerekgyogyito.jpg